Hulp nodig bij de klusjes in en om het huis?

Laat het over aan een professional

Iedereen kent ze wel, die kleine klusjes in en om het huis. Voor sommigen zijn ze eenvoudig zelfstandig op te lossen, maar wat als u hier niet de benodigde kennis, handigheid of tijd voor heeft? Of wat als u zelf best ervaren bent op klusgebied, maar sommige dingen toch liever overlaat aan een echte professional? In al deze gevallen biedt Aannemersbedrijf Dudok uitkomst. Lees verder om te ontdekken welke klusjes in en om het huis de vakmensen van ons klusbedrijf graag voor u oppakken.

Schilderen voor een laag BTW-tarief

Wellicht dat onze bedrijfsnaam u even op het verkeerde been heeft gezet. U denkt misschien dat ons schildersbedrijf alleen ingeschakeld kan worden voor schilderklusjes. Niets is gelukkig minder waar. Wij zijn voor elk groot of klein klusje in of om uw huis in te schakelen. Ziet u op tegen een bepaalde klus? Of ontbreekt het u aan tijd om eraan te beginnen? Twijfelt u of u wel de juiste kennis en ervaring heeft voor een bepaald klusje? Of wilt u juist zeker weten dat het vakkundig en met prachtig resultaat gebeurt? Neem dan contact met ons op. Hierbij een korte opsomming van de diensten die wij voor u kunnen verzorgen:

  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk
  • Elektro werk
  • Behangwerk
  • Schilderwerk
  • Loodgieterswerk

Wat mogen wij voor u betekenen?

Dit maakt van ons uw partner voor allerhande klusjes

U begrijpt, wij bieden een totaalpakket aan diensten. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor standaard schilderwerk; wij onderhouden, renoveren en verbouwen graag uw complete woning of bedrijfspand. Volledig naar uw wensen en voor zeer scherpe tarieven. Welke dienst wij ook voor uw pand mogen uitvoeren, wij gebruiken hiervoor de beste kwaliteit materiaal. Wij gebruiken alleen professionele middelen en methoden en beschikken over een eigen steiger. U hoeft dus geen extra kosten te maken als u ons inschakelt. Tot slot bent u er bij ons van verzekerd dat we klantvriendelijke, prima opgeleide en ervaren vakmensen in dienst hebben. Kortom, schakel ons vandaag nog in!

Schakel ons in voor al uw klusjes

Dus, heeft u nog een aantal klusjes liggen waarvoor het uzelf aan tijd, zin, middelen of expertise ontbreekt? Schakel dan de vakmensen van Aannemersbedrijf Dudok in. Vraag een offerte bij ons aan door uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Als u vragen heeft, kunt u bellen naar 06-24372550 of een mail sturen naar info@aannemersbedrijf-dudok.nl. Wij komen graag naar u toe om alle klusjes in en om het huis voor u op te pakken!