Klussenbedrijf

Professioneel klussen

Klussenbedrijf Dudok biedt in de omgeving van Huizen aan zowel particulieren als bedrijven een totaalpakket aan onderhoud, schilderwerk, renovatie en stucwerk aan. Wilt u een ervaren klusjesman inhuren voor een aantal kleine werkzaamheden die maar blijven liggen? Of heeft u een professionele schilder nodig om alles strak in de verf te zetten? Dan kunt u bij ons klussenbedrijf terecht.

Timmerwerk

Ons bedrijf is breed inzetbaar op het gebied van klussen en onderhoudswerkzaamheden. We verzorgen bijvoorbeeld het timmerwerk voor onze klanten. Timmeren is een echt ambacht en met de juiste kennis en ervaring, is het resultaat kwaliteitswerk. Ons klussenbedrijf helpt u graag verder met het monteren van kasten, vervangen van deuren, het leggen van houten vloeren en het vervangen van kozijnen. We hebben professionele mensen in dienst zodat het resultaat optimaal is. Ook voor een verbouwing of restauratie bent u bij ons aan het goede adres. We hebben namelijk specialisten in huis voor het werk van loodgieters, tegelwerk, het schilderen van huizen en bedrijfspanden en het aanleggen van elektrowerk.

Klussenbedrijf met kwaliteit

Wanneer u een klussenbedrijf zoekt dat u bij diverse werkzaamheden in huis kan helpen, dan bent u bij ons goed. We zijn namelijk ook inzetbaar voor:

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Stukadoorswerk
  • Onderhoudswerk

Klussenbedrijf

Optimaal stucwerk

Schilder- en klussenbedrijf Dudok uit Huizen biedt de beste kwaliteit doordat we zowel het stucwerk als het schilderwerk zelf verzorgen. Daarnaast kunt u dus bij ook terecht voor onderhoudswerkzaamheden. Wanneer u een stukadoor inhuurt bij ons, krijgt u gegarandeerd kwalitatief goed werk afgeleverd. Goed stucwerk is een belangrijke basis voor het verdere afwerken van de plafonds en muren. We voeren het gehele stuc-en schilderproces zelf uit, dus kunnen we ook de juiste kwaliteit garanderen. We gebruiken bij het stuccen duurzaam en goed materiaal, waardoor het resultaat optimaal is.

Klussenbedrijf voor schilderwerk

Het schilderwerk dat wij als klussenbedrijf verzorgen is vakkundig en wordt door een erkend schilder uitgevoerd. We doen zowel het schilderwerk aan de buitenkant van het huis als aan de binnenkant. Ook schilderen we bedrijfspanden. Voor het beste resultaat gebruiken we de merken Sikkens, Sigma en Caparol om te schilderen. Wilt u meer informatie over het schilderwerk of over andere werkzaamheden die ons klussenbedrijf uitvoert? Dan kunt u contact opnemen via de telefoonnummers 035-8871665 of 06-24372550. U kunt ook het contactformulier invullen. Klussenbedrijf Dudok staat voor u klaar met vakkundig advies en vaklieden.