Lees alles over het lage BTW-tarief

Voordelig uw woning laten schilderen of behangen

Wilt u uw woning laten schilderen of behangen? Dan kan het zo zijn dat u in aanmerking komt voor het lage BTW-tarief. Wij informeren u graag over wanneer dit tarief geldt. Ook hebben we voor u een overzichtelijke lijst opgesteld met daarin onze diensten die u voor dit lage tarief kunt afnemen. Benieuwd naar wat Aannemersbedrijf Dudok voor u kan betekenen tegen erg lage prijzen? Lees direct dit blog en kom alles te weten over het lage BTW-tarief.

Schilderen voor een laag BTW-tarief

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan valt het onder het lage BTW-tarief van 6%. Kortweg gezegd vallen alle werkzaamheden die betrokken zijn bij het schilderen onder dit zeer voordelige tarief. We hebben het dan dus niet alleen over het schilderen zelf, maar ook over het:

  • Voorbereiden van het schilderwerk
  • Voorbehandelingen
  • Gebruik van alle benodigde materialen

Schakelt u ons ook nog voor andere werkzaamheden in, die verder van het daadwerkelijke schilderen afstaan? Die diensten vallen onder het tarief van 21%. Denk aan het herstellen van voegen in metselwerk, het vervangen van ramen, deuren en kozijnen, het schuren en lakken van parketvloeren en het vochtvrij maken van kelders. Neem contact met ons op als u zeker wilt weten of de diensten die u van ons wenst onder het BTW-tarief van 6% of 21% vallen.

Behangen voor een laag BTW-tarief

Ook voor behangen geldt dat woningen die ouder zijn dan 2 jaar vallen onder het lage BTW-tarief van 6%. Onder de dienst behangen verstaan wij het volgende:

  • Noodzakelijke voorbereidingswerkzaamheden voor het behangen
  • Behangen
  • Gebruikte materialen, zoals lijm

Let wel, het leveren van het behang valt nog onder het BTW-tarief van 21%. Desalniettemin bent u via deze regeling erg voordelig uit. Bovendien gaan we wij zeer snel, efficiƫnt en vakkundig te werk, zodat u verzekerd bent van een prachtig, professioneel en langdurig resultaat.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Wilt u uw woning laten behangen of schilderen? En is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan profiteert u al van het lage BTW-tarief. Daarnaast hanteren wij sowieso erg scherpe prijzen. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons op. Onze volledig opgeleide en ruim ervaren vakmensen komen graag bij u langs om uw woning of bedrijfspand die welverdiende opfrisser te geven. Schakel ons vandaag nog in via 06-24372550, stuur een mail naar info@aannemersbedrijf-dudok.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag uw pand behangen of schilderen tegen het lage BTW-tarief!