Ook voor renovatie en onderhoud uw adres

Renovatie en onderhoud

Is uw woning toe aan renovatie? Moeten er dingen worden aangepast, vernieuwd of verbouwd worden? Schilderbedrijf Dudok is een allround aannemersbedrijf, niet alleen al uw schilderwerk voor binnen en buiten, wij zijn uw volledige klusbedrijf. In dit blog vertellen wij u meer over Renoveren en verbouwen. Lees snel verder en ontdek meer!

Mogelijkheden

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Zo plaatsen wij vloerverwarming, stucen muren, verbouwen uw badkamer, verplaatsen een draagmuur, renoveren uw trap, plaatsen tegels, leggen elektra aan en ga zo maar door. Iedere klus zien wij als een volwaardige klus, hoe groot of klein ook. Voor elke opdracht die direct betrekking heeft op verbouwen en renoveren kunt u bij ons terecht.

Renoveren

Het verschil tussen verbouwen en renoveren is voor veel mensen onduidelijk. Bij renoveren spreekt men over aanpassen, vernieuwen of verbouwen van een bestaand pand. Het doel van renoveren is om een pand bruikbaar te maken om in te wonen en/of werken. Soms is er ook sprake van noodzakelijke renovatie omdat het pand niet voldoet aan de gestelde eisen. Zo kunnen deze eisen betrekking hebben op het gebied van praktische indeling of het comfort, maar ook op het gebied van veiligheid. Aannemersbedrijf Dudok helpt u graag en verricht werkzaamheden aan uw pand die voldoen aan alle eisen en invullingen voor uw pand.

Verbouwen

Door het verbouwen van uw huis wordt het ongetwijfeld veel prettiger wonen met de luxe van nu. Bij verbouwen spreekt men bijvoorbeeld over het uitbreken van muren, het uitbreiden van de zolderruimte of het vernieuwen van uw badkamer. Aannemersbedrijf Dudok geeft u graag advies, waarbij we rekening houden met uw wensen en budget.

Wij helpen u graag met al uw klussen!

Bent u benieuwd wat Aannemersbedrijf Dudok voor u kan betekenen op het gebied van renoveren en verbouwen? Wij helpen u graag overal mee en zorgen ervoor dat wij kwaliteit leveren tegen de juiste prijs. Maak dus snel een afspraak met onze specialisten, bijvoorbeeld door ons online contactformulier in te vullen. Als u vragen heeft, kunt u bellen naar 06-24372550 of een mail sturen naar info@aannemersbedrijf-dudok.nl. Wij komen graag naar u toe om alle klusjes in en om het huis voor u op te pakken!