Schilder

Aannemersbedrijf Dudok

Bij schilders-en klusbedrijf Dudok vindt u dé vakkundige en professionele schilder die uw schilderwerk met gemak doet. U kunt bij onze schilder terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk en bij ons bedrijf vindt u ook de beste stukadoors en het juiste onderhoudspersoneel.

Veelzijdige schilders

Onze schilder voert met gemak ieder type schilderopdracht uit die u heeft. Zo schilderen we plafonds, wanden, muren en diverse soorten oppervlakten. Onder meer hout, steen en beton beschilderen we voor u. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor spuitwerk. Voor ons werk maken we gebruik van de beste verfmerken zoals Sikkens, Sigma en Caparol. Ook als het schilderwerk is gedaan, kunt u gebruik maken van onze diensten. De schilder onderhoudt namelijk ook al het schilderwerk voor u.

Schilder

Binnenschilderwerk met kwaliteit

We zijn gespecialiseerd in het schilderen van bedrijfspanden en woningen aan zowel de binnen- als buitenkant. Het binnenschilderwerk is natuurlijk voor een groot deel ter verfraaiing van uw interieur. Daarnaast is het ook een beschermende laag voor uw houtwerk en muren. Voor gevelkozijnen is het van belang dat het binnenschilderwerk goed wordt onderhouden, want zo is ook het buitenschilderwerk langer houdbaar. Onze schilder werkt met een groot aantal technieken:

  • Dekkend schilderwerk
  • Latexwerk
  • Behangwerk
  • Het plakken van glasvlies en scanbehang

Buitenschilderwerk voor optimaal resultaat

Wanneer u een schilder van Dudok inhuurt, kunt u rekenen op kwaliteit en op volledig werk. Daarom schildert onze schilder zowel buiten als binnen. Het buitenschilderwerk heeft als belangrijkste doel het goed houden van het hout en van de muren. Tijdig onderhoud van het schilderwerk, scheelt u op de lange termijn in de kosten. Onze schilder weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed onderhoud te plegen. Aannemersbedrijf Dudok is daarom een goede keuze als u uw deurposten, kozijnen, deuren, betonelementen, drempels, overstekken en garagedeuren weer goed in de verf wilt hebben staan.

Onderhoudsklussen door onze schilder

Ons klusbedrijf is niet alleen een expert in schilderen, maar ook voor stucwerk en voor kleinere onderhoudsklussen kunt u bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk om het stucwerk goed zelf te doen, zodat er een stevige basis ligt voor de afwerking van plafonds en muren. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij hebben? Neem dan contact met ons op via: 035-8871665 of 06-24372550. Kortom: de schilder van schildersbedrijf Dudok staat voor u klaar voor onderhoudsklussen en goed schilderwerk.