Schilders

Schildersbedrijf met totaalpakket

Bij schilders- en klusbedrijf Dudok bieden de schilders een totaalpakket aan op het gebied van schilderen, stucwerk, onderhoud en renovatie aan woningen en bedrijfspanden. Onze schilders zijn erkend en vakkundig en werken alleen met het beste materiaal. We voeren ieder type schilderopdracht met gemak uit voor u en werken zowel binnen als buiten.

Vakkundige schilders

We zijn u van dienst op het gebied van nieuwbouwschilderwerken, wandafwerking, glasservice en onderhoudsschilderwerken. Daarnaast kunt u ons bedrijf ook inhuren voor stucwerk en kleine klussen in en rondom het huis, zoals timmerwerk. Onze schilders werken op diverse soorten oppervlakten zoals hout, steen en beton. Ze schilderen de muren, wanden en plafonds van zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Waarom zijn onze schilders zo geschikt?

  • We werken met hoogstaande merken
  • We verzorgen ook het onderhoud
  • We werken met onze eigen steiger

Tijdens het schilderwerk werken we met de beste verf van Caparol, Sigma en Sikkens. Wanneer u na de uitvoering van ons schilderwerk graag op onze dienstverlening wilt blijven bouwen, kunt u ons ook inhuren voor het onderhoud. We zijn gespecialiseerd in het schilderen, opknappen en onderhoud van de werkzaamheden op schildergebied.

Schilders voor buiten

Het buitenschilderwerk zorgt ervoor dat het houtwerk en de muren mooi en verzorgd eruit blijven zien. Wanneer u op tijd aan het onderhoud begint, zal dit op de lange termijn kostenbesparend werken. We onderhouden uw huis graag met mooi schilderwerk. Zo verven we drempels, overstekken, garagedeuren, betonelementen, deurposten en kozijnen.

Binnen schilders

Ook het binnen schilderwerk is er zowel voor verfraaiing als voor bescherming van uw muren en het houtwerk. Voor de gevelkozijnen is het bijvoorbeeld belangrijk dat deze goed geschilderd zijn, omdat een stevige basis binnen zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van het schilderwerk buiten. Er zijn diverse technieken die onze schilders toepassen, waaronder: behangwerk, dekkend schilderwerk, latex-, lak- en beitswerk en het plakken van glasvlies- of scanbehang.

Schilders

Stuc- en timmerwerk

U kunt bij ons niet alleen terecht voor schilders, maar ook voor stukadoors en onderhoudsmensen. We verzorgen het stucwerk namelijk zelf, omdat we een goede en stevige basis willen creƫren voor de afwerking van plafonds en muren. Ook zijn we inzetbaar voor klussen in en rondom het huis zoals timmerwerk, loodgieter- en tegelwerk. Wilt u meer weten over onze diensten en ons bedrijf? Bel dan: 035-8871665 of 06-24372550. Onze schilders staan voor u klaar.